Services
Home Services Portfolio Contact
 

Als het met internet te maken heeft, moet u bij Symbolix zijn!

Symbolix levert een breed scala aan diensten voor een zeer aantrekkelijke prijs. Advies is veelal zelfs gratis!

Erg populair is natuurlijk de 'eenvoudige' website. U wilt aanwezig zijn op het internet, een site hebben waar (potentiële) klanten uw bedrijfsgegeven kunnen vinden en uw produkten/diensten promoten. Een paar pagina's tekst, wat plaatjes, een contactformuliertje, een routeplanner en u bent al klaar. En u heeft natuurlijk e-mail nodig.
Als u weet welke domeinnaam u wilt hebben en wat uw bedrijf of instelling te bieden heeft, zorgt Symbolix dat u deze week nog online bent. Als het moet zelfs morgen al!
En dat ook nog eens tegen een zeer aantrekkelijker prijs, vaak minder dan 10% van wat de concurrentie vraagt.

Heeft u een vaag idee? Wilt u een concept ontwikkelen, maar weet u niet precies wat (on-)mogelijk is? Symbolix denkt graag met u mee.

Symbolix' specialisme is gebruikersinteractie. Als geen ander is Symbolix in staat een website te ontwerpen die bij u en uw bezoekers past. Een bezoeker die uw site verlaat omdat hij de gezochte informatie niet kan vinden, kost u helaas geld. Symbolix zorgt dat dat niet gebeurt.
En een website van Symbolix werkt altijd en overal, ongeacht of uw bezoekers nu een oude notebook gebruiken, een printje meegenomen hebben in de trein, met hun mobiele telefoon surfen of op de bank op een 2 meter full-HD tv uw website bekijken.

Op technisch gebied heeft Symbolix al meer dan 15 jaar ervaring. U kunt het zo gek niet bedenken of Symbolix kan het realiseren. En met kwaliteit, zodat bezoekers u ook via Google kunnen vinden.

Symbolix is zo zeker van de geboden kwaliteit, dat levenslang garantie wordt gegeven op door Symbolix ontwikkelde websites.

Neem vrijblijvend contact op!