Portfolio
Home Services Portfolio Contact
 

Het begin

ITB

Het begon allemaal met kritiek op een website van het bedrijf waar een familielid werkzaam was. Die site werkte slecht, plaatjes zagen er niet uit en de blauwe wolken-achtergrond met roterende rode tekst 'welkom' konden echt niet voor een professioneel bedrijf. 2 Weken nadat daarover een opmerking was gemaakt, kreeg Roland Witvoet te horen dat hij de website dan maar moest verbeteren. En zo geschiedde.
Deze verbeterde site heeft van 1998 tot en met 2005 online gestaan.

ITB

Aeffort

Aeffort Aeffort is het tweede bedrijf waar Symbolix een website voor ontwikkelde. Zij hadden bij ITB navraag gedaan wie hun website gemaakt had en kwamen zo bij Symbolix terecht. Aeffort laat nog steeds hun website door Symbolix onderhouden.

Verenigingssites

Demos

Demos Design 2 Demos Design 3 In zijn studententijd was Roland Witvoet lid van Eindhovense StudentenVereniging Demos. Voor deze vereniging heeft hij jarenlang de website ontwikkeld. Maar liefst 3 ontwerpen hebben jarenlang dienst gedaan als website. Ook zijn veel interactieve onderdelen ontwikkeld, van banner-wisselaars, e-mailreminders voor vergaderingen en e-mail-formuliertjes, tot compleet databasegestuurde pagina's en de structuur van de vereniging dynamisch in een database waarmee mailinglists, smoelenboeken en verjaardagskalenders worden gegenereerd.

De kroon op dit werk was dat de ledenadministratie van de gehele vereniging vervangen werd door de website.

 

Goudhoek

De website van Tennisvereniging De Goudhoek was de tweede website voor een vereniging. Deze website wordt onderhouden door een bestuurslid, zonder dat daarvoor uitgebreide kennis van internet-technieken nodig is.

De goudhoek

De eerste jaren

In 2001 is Symbolix officieel gestart d.m.v. een inschrijving bij de KvK en zijn er een hoop projecten gedaan voor het MKB. Hier een greep uit de meer interessante:

Stichting kindercentra Deurne
WIB
Brofa
Cisco vloeren
De Beken
Helenawerf
www.helenawerf.nl
Fit&Fun
www.fitandfun.nl
Leemac
www.leenders-parts.nl
Leenen
Lindamode
LTT
Marcogas
Mikras
Projecttapijt
De Twee Boeren
Van De Laar
www.vandelaarautos.nl
Rozemarijn en Thijm

Webgoeroe.net

Webgoeroe.net Samen met Eric van Beurden en Harm van Melis is twee jaar lang de website webgoeroe.net gevoerd. Dit was een verzamelplaats voor internetprofessionals in Nederland. Er werd met de hulp van een vijftiental vrijwilligers, dagelijks nieuws geplaatst en op de fora werd expertise uitgewisseld. De bezoekersaantallen kwamen echter maar moeilijk van de grond en na 2 jaar zijn de partners uit het project gestapt en is de site opgeheven.

Heden

In het dagelijks leven is Roland Witvoet Informaticus en User-interface specialist en in de avonduren en weekenden wordt aan Symbolix gewerkt. Ik hoef er mijn geld niet mee te verdienen en vind het leuk om het als ZZP-er te doen, daarom kunnen de prijzen zo uitzonderlijk laag zijn. Klantcontact vindt voornamelijk buiten kantoortijden plaats, dit komt de meeste klanten vaak het beste uit. Bij grotere projecten heeft Symbolix een adviserende rol en worden werkzaamheden uitbesteed.